Author: admin

Home / admin
Tips for Your Healthy and Beautiful Smile
Post

Tips for Your Healthy and Beautiful Smile

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed ultrices ipsum non mattis pharetra. Integer laoreet non felis sit amet pharetra. Integer mollis eget felis non finibus. Nullam nibh mauris, fermentum vitae felis vehicula, aliquam bibendum sapien. In euismod velit vitae neque rhoncus congue. Aliquam luctus, sapien in consectetur cursus, quam urna euismod magna, sed...

Electric VS Traditional: Toothbrushes and Floss
Post

Electric VS Traditional: Toothbrushes and Floss

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed ultrices ipsum non mattis pharetra. Integer laoreet non felis sit amet pharetra. Integer mollis eget felis non finibus. Nullam nibh mauris, fermentum vitae felis vehicula, aliquam bibendum sapien. In euismod velit vitae neque rhoncus congue. Aliquam luctus, sapien in consectetur cursus, quam urna euismod magna, sed...

A Career In Dentistry – All You Need To Know!
Post

A Career In Dentistry – All You Need To Know!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed ultrices ipsum non mattis pharetra. Integer laoreet non felis sit amet pharetra. Integer mollis eget felis non finibus. Nullam nibh mauris, fermentum vitae felis vehicula, aliquam bibendum sapien. In euismod velit vitae neque rhoncus congue. Aliquam luctus, sapien in consectetur cursus, quam urna euismod magna, sed...

Kirurgji Orale dhe Implantologji
Service

Kirurgji Orale dhe Implantologji

Në këtë shërbim bëjnë pjesë të gjitha intervenimet kirurgjike si nxjerrja e dhëmbit, nxjerrja e dhëmbit të impaktuar, përmirësimi i mishit të dhëmbëve- gingivektomia, ngritja e sinusit si dhe Implantologjia. Cka janë implantet? Një implant dentar është një pajisje e ngjashme me vidë që vepron si bazë që në të të vendoset një dhëmb artificial....