Misioni ynë

VEENERS DHE KURORAT EMAX

Janë punimet më të bukura në tregun botërorë të cilat mundësojnë një estetikë po edhe funksion fantastik.

IMPLANTET DENTARE

Janë teknika më bashkëkohore e zëvendësimit të dhëmbëve të humbur.

TRAJTIMI ORTODONTIK

Ortodoncia është dega e stomatologjisë që korrigjon dhëmbët dhe nofullat që janë të pozicionuara në mënyrë jo të duhur.

STOMATOLOGË TË CERTIFIKUAR

Te klinika Dini Dent kuptoni se si është kur kupton se gojen tuaj dhe dhëmbët ja keni besuar një profesionisti!

Misioni dhe vlerat tona

‘’përkushtimi, kujdesi e pasioni për

stomatologjinë është arsyeja pse shërbimet tona janë cilësore

e pacientët tanë janë të lumtur me ne, e ky do të jetë gjithmonë misoni ynë!’’

Adresa

Rr. Ahmet Krasniqi,

Prishtinë

Kontakti

info@dinident.com
+383 44 579 589

Orari punës

Hanë – Premtë: 09:00 – 20:00

Shtunë: 11:00 – 18:00