Shërbimet

Pacientëve të klinikës u ofrohet një gamë e plotë shërbimesh për mjekësinë dentare

Pajisje & Mjekët

Të gjitha pajisjet janë

të specializuar dhe mjekët

janë shumë të kualifikuar

Bëjeni buzëqeshjen e ëndrrave tuaja realitet! Telefono në +383 44 579 589

Adresa

Rr. Ahmet Krasniqi,

Prishtinë

Kontakt

info@dinident.com
+383 44 579 589

Orari i punë

Hanë – Premtë: 09:00 – 20:00

Shtunë: 11:00 – 18:00