Doktorët tanë

Stafi jonë përbëhet nga Mjek profesionistë, doktorë të shkencave e specialistë, të cilët kryejnë shërbimet dentare me profesionalizëm dhe kujdes maksimal në të mirë të pacientëve tanë.

Lokacioni

Klinikat Dentare Dini Dent ndodhet në rrugën Ahmet Krasniqi nr. 47, objekti 2-1, lagja Arbëria / Dragodan.

Terminet

Faleminderit që përdorni formularin e kërkesës në internet për një takim në klinikën Dini Dent.

Mirë se erdhët

Rezervo terminin!

Klinika jonë ofron shërbime dentare të nivelit të lartë, ofron zgjidhje gjithëpërfshirëse për trajtimin e çdo sëmundje dentare.

  VEENERS DHE KURORAT EMAX

  Janë punimet më të bukura në tregun botërorë të cilat mundësojnë një estetikë po edhe funksion fantastik.

  IMPLANTET DENTARE

  Janë teknika më bashkëkohore e zëvendësimit të dhëmbëve të humbur.

  TRAJTIMI ORTODONTIK

  Ortodoncia është dega e stomatologjisë që korrigjon dhëmbët dhe nofullat që janë të pozicionuara në mënyrë jo të duhur.

  Stomatologë të certifikuar

  Te klinika Dini Dent kuptoni se si është kur kupton se gojen tuaj dhe dhëmbët ja keni besuar një profesionisti!

  Për ne

  Kujdesemi për të gjitha nevojat dhe dëshirat tuaja dentare

  Klinika jonë Dentare është e përkushtuar për të ofruar shërbimet dentare më moderne dhe bashkëkohore, si ato të përgjithshme, ortodontike dhe kirurgjike. Klinika jonë është e rritur për të ofruar shërbim të klasit botëror për trajtimin e humbjes së dhëmbëve estetikës dhe stomatologji të avancuar restauruese.

  Adresa

  Rr. Ahmet Krasniqi,

  Prishtinë

  Kontakti

  info@dinidentclinic.com
  +383 44 579 589

  Orari i punës

  Hanë – Premtë: 09:00 – 20:00

  Shtunë: 11:00 – 18:00