Gjeje Doktorin

Departamentet dhe shërbimet

Takohu me Doktorët tanë

Adresa

Rr. Ahmet Krasniqi,

Prishtinë

Kontakti

info@dinident.com
+383 44 579 589

Orari i punës

Hanë – Premtë: 09:00 – 20:00

Shtunë: 11:00 – 18:00